Lid worden van EKGaryp?

Meld je hier aan

Proeftuin Aardgasvrij Garyp

Proeftuin Aardgasvrij Garyp
De Enerzjy Koöperaasje Garyp (EKG) werkt, samen de Vereniging van Dorpsbelangen Garyp, de Ondernemersvereniging OVG van Garyp en de gemeente Tytsjerksteradiel, aan de pilot “Proeftuin Aardgasvrij Garyp”.

Doelstelling
Doelstelling van het project is om Garyp binnen een aantal jaren aardgasvrij te maken. Omdat te realiseren vraagt dit van de deelnemende partijen en de inwoners van Garyp om de komende tijd de nodige ‘energie‘ te steken dat doel te halen.

Quick Scan
Eén van de onderdelen van de pilot is het in beeld brengen van de huidige energiestaat van de woningen in het dorp. Dat kan door middel van het kosteloos (laten) uitvoeren van een Quick Scan aan de woning. Op basis van de scan ontvangt de bewoner een energierapport van de woning en adviseert een (onafhankelijke) deskundige wat er aan de woning moet gebeuren.

Belangstelling?
Wilt u ook aan het project meedoen en een quick scan laten uitvoeren, dan kunt u door het invullen van het aanvraagformulier zich aanmelden als belangstellende. Voor alle duidelijkheid: het aanmelden voor de quick scan geschiedt geheel op vrijwillige basis en verplicht u tot niets. Als deelnemer wordt u tijdens het proces én de vervolgstappen daarin steeds op de hoogte gehouden.


Oktober 2018
Enerzjy Koöperaasje Garyp
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.